Числото-талисман на всеки зодиакален знак

В съответствие с правилата на нумерологията, всяко число има своя собствена символика и

енергия, която може да влияе на човека. Промяната на числото на месеците или годините води до промяна и енергията.

Овен. Числото 7 ще му помага, но повече в на духовните, интелектуалните области, отколкото в материалните. Това число уравновесява интуицията и логиката, подтиква човека към самоусъвършенстване и търсене на истината, допринася за разкриването на тайни.

Телец. Числото 8 ще му помага в материалните въпроси и в контактите с представителите на закона, във всичко, което се отнася до възстановяване на справедливостта, разрешаване на конфликти и хармонизиране на живота.

Близнаци. Числото 9 ще им помага да разберат себе си, да решават своите най-важни проблеми в момента и да се издигнат на ново равнище в развитието си.

Рак. Числото 10 ще му помага благополучно да премине през неизбежните промени в живота и да привлече капризния късмет на своя страна.

Лъв. Числото 11 ще му помага да има успех без да губи много енергия, благодарение на дипломацията и добро разбиране на психологията. Това число ще привлече към него нови приятели и поддръжници.

Дева. Числото 12 ще й помага да открие интересни неща, чието съществуване дори не е подозирала или да погледне нещо старо и познато от напълно различна гледна точка.

Везни. Числото 13 ще им помага да се справят дори с най-трудната и амбициозна работа, както и да вземат решение за големи начинания, водещи до големи промени в живота.

Скорпион. Числото 14 ще му помага да избегне всякакви излишества и да не губи предпазливост в моменти на големи жизнени промени и големи лични успехи.

Стрелец. Числото 15 ще му помага да излиза без загуба от трудни ситуации, благодарение на чара си, лесно да преминава през изпитания и леко да гради своето лично щастие и материално благосъстояние.

Козирог. Числото 16 ще му помага по въпроси, свързани с личната безопасност и защита на дома и семейството от нежелано проникване и влияние.

Водолей. Числото 17 ще му помага да подобри живота си, да намира изход от трудна ситуация, да получи признание за заслугите си и възнаграждение за своя труд.

Риби. Числото 18 ще им помага да разберат причините за съществуващите неуспехи и посредством работа с подсъзнанието, да се отърват от психологически проблеми, страхове, безпокойства и заблуждения, за да придобият увереност и успех най-накрая./Градски вести