Постановка за зъбките гледаха децата в „Изток“

Днешният ден отново беше изпълнен с внимание, интерес и настроение. Това съобщи кметът на кметство „Изток“ Емил Костадинов.


В Кметство „Изток” гостува Нов куклен театър „Пух” от Благоевград, който представи спектакъла „Приказка за зъбките”, информира Костадинов. Увлекателното и поучително представление е със специална мисия, а именно да помага за полезните навици на най-малките. В публиката бяха децата от 6-та детска градина „Българче“. Щастлив съм, че за пореден път толкова много малчугани се забавляваха с лятната програма за отдих, която организираме съвместно с Младежкия дом, допълни кметът на „Изток“.

Освен театралните спектакли на територията на зелената класна стая пред сградата на кметството, развлекателни шоута се организират за младите перничани и в квартал „Мошино“, както и в района на Бучински път.

Един коментар за “Постановка за зъбките гледаха децата в „Изток“

  1. Да добре е замислено само искам да знам, защо не предупредиха родителите на децата от детското заведение-включително и аз съм един от тях, че ще присъстват на този театър и че ще ги извеждат извън територията на детската градина без наше съгласие! Това ми прилича на поредното мероприятие с политически привкус само дето аз не съм съгласна детето ми да бъде участник в такива схеми за политическа реклама!!!

Коментарите са приключени.