Честито!

Земенея (5)На мястото, което помнещи по-отдавна перничани знаят като „горелите мекици“,  вече има нов магазин. Добре познатата за хората в Перник и любима за мнозина фирма за млечни продукти „Земенея“ със собствени ферми и мандра в Земен отвори нов фирмен  обект. Адресът е ул. „Раковска“ № 1.

 

Земенея (6)Още първия ден клиенти си напазаруваха сирене и кашкавал с вкус , припомнящ сладостта на тези продукти от детството на по-възрастните. Мнозина избраха да направят сефте на магазина с кисело мляко, а асортиментът е богат – като се почне от обичайното краве и се спомене овчето, биволското и особено вкусното козе квасено мляко.

В магазина се предлагат и вафли с марката „Земенея“, както и земенска халва. Там ще може да се купува и несравнимият по вкус и аромат хляб на фирма „Антъни“.

В София „Земенея“ има пет фирмени магазина, но скоро този брой да се достигне и в Перник. Свои обекти фирмата има в кв. „Изток“ – на ул. „Бл. Гебрев“, в Мошино – пред бл. 4 на ул. „Мл. Стоянов“, на ул. „Искър“ в сградата, известна като новата баня. И сега на „Раковска“ – точно срещу триметровата дървена пластика на кукер в градинката с паметника на Кракра Пернишки.

Честито на фирмата и нейния собственик Васил Николов!

Честито и на перничани, за които купуването на продукти от любимата марка става по-лесно.