Градски вести Перник

Депутати по спешност в Езиковата

На спешна среща в пернишката Езикова гимназия се озоваха трима от четиримата депутати от Перник.
По инициатива на народния представител Красимир Велчев, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ, се състоя работна среща за подобряване на материалната база на ГПЧЕ „Симеон Радев“.
В срещата с директора на учебното заведение Теменужка Крумова участие взеха кметът на Община Перник Вяра Церовска и народният представител от ГЕРБк д-р Александър Александров и народният представител от БСП Станислав Владимиров.
По време на разговора бяха представени обстойно проблемите, които едно от най-елитните учебни заведения в област Перник има, свързани с условията за учебна среда, нуждата от реновиране на покрива и фасадата, както и липсата на спортен салон. Обсъдени бяха още възможностите за подобряване на условията, в които възпитаниците и преподавателите на езиковата гимназия в Перник прекарват голяма част от времето си.
След проведена среща с директора на ГПЧЕ „Симеон Радев“ в първия учебен ден, зам.-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Красимир Велчев пое ангажимент да съдейства за подобряване на материалната база.