Младежи садиха лалета в улични дупки

Членове на Младежкото обединение  в БСП – Перник посадиха цветя в дупките на ул. „Стримон“ до ПМГ „Христо Смирненски“ в центъра на областния град, която бе изцяло ремонтирана преди две години. Протестната им акция бе подкрепена и от много жители на централната градска част, които не одобряват некачествените ремонти.

„От състоянието на инфраструктурата в града и цялата община е видно, че работата за хората и общините остава само предизборен лозунг за управляващите в града ни, а общинското ръководство нехае за проблемите на перничани“, категорични бяха младите социалисти. Те добавиха, че само две години след завършването на улицата, вече са се появили дупки по нея и това показва, че обекта е изпълнен некачествено.

„Докога, улици, тротоари, детски площадки и много други обекти ще се изграждат без качествен контрол, само, за да бъдат усвоени средства, без мисъл за хората“, попитаха те. Младежите заявиха, че активността и нетърпимостта им към проблемите на жителите на общината ще продължава да расте, докато общинското ръководство не започне да работи. „ През идните месеци ще продължим с протестните акции в цялата община“, обявиха те.