От МВР съобщават:

Полицаи иззеха 500 къса контрабандни цигари.


Акцията е проведена вчера, от служители РУ – Радомир. Органите на реда проверили 18-годишният М.Р. от гр. Земен. От него били иззети 500 къса цигари без акцизен бандерол. Предстои да му бъде издаден акт за административно нарушение и наложена парична санкция.

Перничанин се изправя пред правосъдието за шофиране на автомобил в нетрезво състояние.
На 02 юни, в гр. Перник бил проверен лек автомобил Опел „Астра“, шофиран от 19-годишният К.Н. Алкохолната му проба се оказала положителна – 1, 6 промила. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.
50-годишен перничанин застава пред съда за неплащане на издръжка.
В.Й. ще отговаря за това, че не е изплащал месечни вноски за издръжка на 7-годишната си дъщеря, след като е бил осъден от Пернишки районен съд за това. Привлечен е като обвиняем по чл. 183, ал. 1 от НК и работа продължава.

Перничанин ще отговаря за шофиране на автомобил без книжка.
На 16 април тази година, при разклона за трънското с. Лева река бил проверен лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 50-годишният П.И. от областния град. Полицаите установили, че шофира в едногодишният срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Трън.