ЧРД

 

Кръгла годишнина от рождението си отбеляза на 28 септември Ангел Найденов. Бившият народен представител от БСП четири поредни пъти избиран в Перник, стана на 60 години.

По този повод министърът на отбраната Красимир Каракачанов отличи своя предшественик от правителството на Орешарски с награда  за приноса му към армията.  Като офицер от запаса, Найденов получи и подарък 7.62 мм карабина от 1938 г. от началника на отбраната генерал Андрей Боцев. Тя се връчва за значим принос в изграждането и развитието на Въоръжените сили на Република България.

След като в БСП наложиха възбрана на дългогодишни депутати да се кандидатират отново Ангел Найденов създаде „Център за изследване на отбраната и сигурността“, където работи понастоящем.

Благословена новата година от възрастта му и всеки ден от живота му!

Със специален поздраветелен адрес към него се обърнаха и пернишките социалисти:

До другаря Ангел Найденов

Поздравителен адрес

Уважаеми другарю Найденов,

Приемете нашите най-искрени поздрави по случай вашия 60 годишен юбилей!

Възползваме се от приятния повод, за да Ви пожелаем здраве, щастие и много лични и професионални успехи. Все така с принципност и воля отстоявайте нашите общи идеи, за да продължава развитието на БСП и България. Само така, заедно ще можем да помагаме на хората.

Нека днешният ден да бъде специален за Вас и Вашето семейство и да остави светли, незабравими спомени от споделена радост, обич, внимание. Нека успехът и натрупаният опит да Ви помагат в осъществяването на нови цели и мечти, а постигнатото да Ви носи удоволствие и радост!

28.09.2018 г. Валентин Петков
Председател на ОблС на БСП – Перник