Клип на песен край кариера събира популярност

Новото парче на изпълнителите Ирена и Александър – „Обещание“, удари върховете на музикалните класации. Двамата напуснаха продуцентите си от „Ара мюзик“ и след голяма творческа пауза се завръщат на творческия небосклон.

„Искахме песен, която да остане във времето, песен, по която работихме доста време съвсем сами. Песен с послание към всички влюбени. Надяваме се да достигне до сърцата на хората, защото е направена с много любов, а защо не и да се превърне в хит по сватбите“, споделят пред „България Днес“ Ирена и Александър.

„Снимахме на една кариера около Перник. Още като отидохме ни преместиха от локацията и трябваше да чакаме взривове. Хората си взривяват там постоянно. Друго интересно беше сцената с копието, понеже трябваше да тичам с всичка сила към него, си беше малко трудничко да не се пробода наистина. И накрая пианото, което изгорихме до пепел. Докато снимахме около него, доста си хвърчаха искри, то си изгоря нацяло, беше си гореща обстановка“, разказа още Александър.

Парчето бързо набира популярност в интернет и вече се слуша масово не само в България, но и в чужбина. Фенове от Централна и Западна Европа пишат на изпълнителите, че са впечатлени от песента,пише бгднес. Музиката и аранжиментът са на Diamont Beat Production, текстът е дело на Анастасия Мавродиева, а режисьор е Явор Йовков. / pirinskodelo.bg