Бъдещ икономист стана областен управител за един ден

мениджър за един ден2Бъдещ икономист управлява областната администрация за един ден. Единадесетокласничката от Професионалната гимназия по икономика Милена Борисова, пое ръководството на областта вчера, по време на инициативата „Мениджър за един ден“.
Милена пристигна с цял екип от ентусиазирани млади хора, които участваха активно в работата на областната администрация през целия ден. Заместник областни управители за един ден бяха Захари Гърков и Ралица Лазова, а в екипа на новата временна управа като директори на дирекции и експерти се включиха още Рамона Любомирова, Натали Кирилова, Елизабет Първанова, Надя Кръстева, Мартина Владимирова, Емил Тасев и Едит Иванова. Учениците уцелиха един доста натоварен ден, в който се проведоха поредица от срещи и се откри изложба, но се включиха с ентусиазъм в работата на администрацията.
Областният управител Михаил Михайлов им връчи сертификати с логото на инициативата „Мениджър за един ден“ и ги увери, че вратите на администрация са винаги отворени за тях и за техните свежи идеи.