Новини от полицията

    Починало куче е установено в пернишкия кв. „Тева“.

                  Сигнали в полицията са подадени вчера вечерта.  Служители от Първо РУ посетили местопроизшествието. В близост до блок е установено мъртво куче. Предстои да му бъде направена аутопсия, която да даде насоки за причината за смъртта. Установена е и жената, подала сигнала. Започнато е досъдебно производство по чл. 325 „б“, ал. 1 от НК и работата продължава. 

    Брезничанин е задържан при опит за кражба.

                  Вчера, около 22,00 ч., в РУ – Брезник е подаден сигнал от служители на частна охранителна фирма, че в завод за био дизел е задържан мъж, който направил опит за кражба на електрически кабели. Пристигналите на място служители на реда идентифицирали мажа. Оказало се, че това е познатия на полицията Ц.Я./55 г./ от гр. Брезник. Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Радомирец се изправя пред съда за шофиране на автомобил без книжка.

                   На 09 април тази година, в радомирския кв. „Арката“ е спрян за проверка Сузуки „Витара“, управляван от местния жител И.И./34 г./. Органите на реда установили, че управлява автомобила в едногодишния срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Радомир.