Провериха нова спортна площадка

Кметът на Община Перник д-р Вяра Церовска, придружена от кметовете на кметствата „Изток“ и „Църква“ – Емил Костадинов и Румен Петров, инспектираха строителството на нова спортна площадка в квартал „Църква“.
Спортното съоръжение е дарение от Стомана Идъстри АД. Проектът включва изграждането на футболно игрище с изкуствена настилка, простиращо се на 600 кв. м. Базата ще разполага с модерно осветление, което ще дава възможност да бъде използвана и през тъмната част на денонощието.
При огледа кметът Вяра Церовска изрази задоволството си от бързите темпове, с които се изпълнява проекта. „Радвам се, че сме на финала на изграждането на нова спортна площадка, където местните жители ще могат да спортуват и да се забавляват в свободното си време. Щастлива съм, че този проект на Община Перник се реализира със съдействието на фирма Стомана“, сподели кметът. На терена на строителната площадка бяха и Константин Стаменов – директор в Стомана Индъстри АД, както и Елена Лозанова – директор на XVI ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Перник.