С 29 бебета посрещнаха Бабин ден в родилното

 

image-caf3c8d7362197ec1f90a8e1f5241893245ed096cda2ef504e20299128c63368-VС 29 бебета, родени от началото на годината, посрещнаха Бабинден в Родилно отделение на пернишката болница. Както всяка година и сега на 21 януари, работещите в отделението лекари и акушерки почетоха празника. Поздравителни адреси до екипа на отделението изпратиха областният управител Ирена Соколова и народният представител д-р Вяра Церовска, а за четвърта поредна година медиците бяха уважени и от женската организация на ГЕРБ, които им подариа два апарата за кръвно налягане.

Подаръци за празника и поздравления на работещите в родилното поднесоха още председателят на структурата на Асоциацията на специалистите по здравни грижи в МБАЛ Соня Любенова и областният координатор на Алианса на българските акушерки Валентина Страхилова. Тя връчи на екипа поздравителен адрес и от името на председателката на асоциацията Емилия Казълова.

Шефът на отделението д-р д-р Ивайло Лазов разчупи питата, спазена беше и традицията с поливането на ръце, като честта да стори това се падна на родилката Мартина Борисова. Деца от детска градина „Калина Малина“ пък поздравиха екипа на отделението с песни и танци.

Текст под сн. За четвърта поредна година екипът на родилно отделение бе уважен от женската организация на ГЕРБ, която им подари два апарата за кръвно налягане.